De Praktijk

Peter Zaatman is de acupuncturist van De Acupunctuur Praktijk.

Peter Zaatman heeft naast de fysiotherapie opleiding (1976)manuele therapie D.A.M. en Mckenzietherapie voor hernia’s gedaan. Hij deed craniosacrale therapie ter ontspanning en specifieke oefentherapie voor Parkinsonpatienten.Hij richtte de Parkinsongroep Dordrecht op met Centrum Mensenwerk.

Sinds 2009 is hij Mindfulness-trainer.

Hij is bekend met specifieke en nauwkeurige conditietraining voor overgewicht en diabetes II. Sinds 1985 afgestudeerd T.C.M. acupuncturist en beoefent hij vooral de specialisatie japanse acupunctuur, ooracupunctuur, cupping en moxibutie. Daarnaast is hij gespecialiseerd in overgewicht en het aanpakken daarvan, het beheersen van het jojo effect, en is voedings deskundige.

Bij- en nascholing o.a. in immuniteit en allergieen, neurologie, voeding en TCM, infertiliteit, I.V.F., I.U.I. en zwangerschapsklachten,psychosomatiek.

Sylvia Zaatman is acupuncturist sinds 2015, zij was tot 2016 apothekers assistente in het Albert Schweitser ziekenhuis.

Haar eindscriptie behandelt “Acupunctuur en zwangerschap”.  

Ze heeft zich ook gespecialiseerd in Sportacupunctuur, voor acute en chronische letsels.

Vanuit haar apothekers achtergrond is zij tevens gestart met de 3 jarige HBO opleiding Chinese kruiden/pharmacologie en zal dat in juni  2018 afronden.

Gezamenlijk:

Door het lidmaatschap van Peter Zaatman van de NVA en van Sylvia Zaatman van de Zhong, wordt de kwaliteit van de behandeling, de benadering en de nascholing gewaarborgd. Mede dankzij dit lidmaatschap vergoeden zorgverzekeraars de behandeling deels of geheel, afhankelijk van het door jouw gekozen pakket.Wij hebben een overzicht van Zorgverzekeraars beschikbaar waarin je het e.e.a aan informatie kan opzoeken.

In je zorgpolis kun je altijd opzoeken of dit op jou van toepassing is. Tevens kan je zorgverzekeraar je hierover informeren.

Lees hier meer over het consult!